Xosé Lois García: um galego entre nós - Soares de Moura Costa Matos, Andityas (Revista Interfaces, 2015)
O presente artigo pretende apresentar brevemente a obra poética do autor galego Xosé Lois García, bem como refletir sobre seus principais temas, em conexão com o contexto da literatura galega a que pertence.